Maapirnitalu

Mahekasvatatud maapirn

  • Avaleht
  • Meie lugu
  • Tooted
  • Maapirnist
    • Mis on maapirn?
    • 7 põhjust, miks maapirni süüa
    • Mis on inuliin?
    • Maapirni kasvatamine
    • Maapirnist rahvameditsiinis
    • Huvitavat
    • Maapirnist meedias
  • Maapirnitoidud
  • Kontakt

Kreemjas supp maapirni ja rukolaga

31. aug. 2016 by admin

Neljale sööjale

Valmistamisaeg 40-45 minutit

  • 1 sibul
  • 2‒3 küüslauguküünt
  • 1 sl õli
  • 300 g maapirni
  • 1,5 l köögivilja- või kanapuljongit või vett
  • 50 g rukolalehti
  • 100 g toorjuustu
  • 1 dl riivitud parmesani
  • soola ja musta pipart

 

Koori ja haki sibul ja küüslauk ning kuumuta paar minutit poti põhjas õlis. Lisa kooritud ja viilutatud maapirn ning kuumuta läbi.

Kalla peale puljong või vesi ja hauta 25‒30 minutit. Lisa rukolalehed ja hauta 2‒3 minutit, kuni need pehmenevad.

Tõsta pott pliidilt. Lisa toorjuust ja püreeri saumikseriga või blenderis.

Lisa riivitud juust ja sega, kuni see on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga.

Posted in: Maapirnitoidud Tagged: Lihata toidud, Soojad toidud, Soolased toidud, Supid

Copyright © 2023 Maapirnitalu.

Lifestyle WordPress Theme by themehit.com