Maapirnitalu

Mahekasvatatud maapirn

  • Avaleht
  • Meie lugu
  • Tooted
  • Maapirnist
    • Mis on maapirn?
    • 7 põhjust, miks maapirni süüa
    • Mis on inuliin?
    • Maapirni kasvatamine
    • Maapirnist rahvameditsiinis
    • Huvitavat
    • Maapirnist meedias
  • Maapirnitoidud
  • Kontakt

Stoovitud maapirnid porgandiga

14. sept. 2016 by admin

Neljale sööjale

Valmistamisaeg 35 minutit

  • 800 g maapirni
  • 400 g porgandeid
  • 50 g võid
  • 2 küüslauguküünt
  • 6 dl kana- või köögiviljapuljongit
  • 5 dl vahukoort
  • soola ja musta pipart
  • 4 tl mädarõigast

 

Koori maapirnid ja lõika viiludeks. Koori ja viiluta porgandid.

Kuumuta porgandi- ja maapirniviile poti põhjas võis 2‒3 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja kuumuta läbi.

Vala potti puljong ja hauta kõike 10 minutit. Lisa vahukoor ja hauta veel 10 minutit või kuni juurikad on pehmed.

Maitsesta soola, pipra ja mädarõikaga.

 

Posted in: Maapirnitoidud Tagged: Lihata toidud, Pearoad, Soojad toidud, Soolased toidud

Copyright © 2023 Maapirnitalu.

Lifestyle WordPress Theme by themehit.com