Maapirnitalu

Mahekasvatatud maapirn

  • Avaleht
  • Meie lugu
  • Tooted
  • Maapirnist
    • Mis on maapirn?
    • 7 põhjust, miks maapirni süüa
    • Mis on inuliin?
    • Maapirni kasvatamine
    • Maapirnist rahvameditsiinis
    • Huvitavat
    • Maapirnist meedias
  • Maapirnitoidud
  • Kontakt

Maapirni-kartulipuder

9. sept. 2016 by admin

Neljale sööjale

Valmistamisaeg 25 minutit

  • 4 maapirni
  • 4 kartulit
  • 1‒1,5 dl kuuma piima või keeduvedelikku
  • 1 väike sibul
  • 2 sl võid
  • pisut riivitud muskaatpähklit
  • soola ja musta pipart
  • sidrunist pressitud mahla

 

Koori kartulid ja maapirnid. Haki sibul.

Keeda kõik pehmeks ja kurna. Tambi kartulitambiga peeneks ning lisa või ja kuum piim (või keeduvedelik).

Klopi puulusika või käsivispliga (elektrimikserit ära kasuta, muidu saad kliistrise püree) pisut vahusemaks ning maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga. Pressi hulka ka pisut sidrunist pressitud mahla.

Posted in: Maapirnitoidud Tagged: Lihata toidud, Pearoad, Soojad toidud, Soolased toidud

Copyright © 2023 Maapirnitalu.

Lifestyle WordPress Theme by themehit.com