Neljale sööjale
Valmistamisaeg 20 minutit
- 400 g maapirni
- poole greibi riivitud koor ja mahl
- 2 sl oliiviõli
- soola ja musta pipart
- Mandli-petersellikaste:
- 0,5 dl petersellilehti
- 0,5 dl röstitud mandlilaaste
- 2 küüslauguküünt
Lisa riivitud greibikoorele hakitud petersellilehed, mandlilaastud ja purustatud küüslauk. Maitsesta segu soola ja pipraga.
Koori maapirnid ja lõika diagonaalselt võimalikult õhukesteks viiludeks. Pane kaussi ja lisa greibimahl. Maitsesta soola ja pipraga ning nirista peale enamus oliiviõlist. Sega hästi läbi, nii et maapirniviilud oleksid korralikult kaetud.
Lisa ülejäänud oliiviõli mandlisegule.
Lao maapirniviilud taldrikule. Tõsta peale kaste ja serveeri kohe.
