Maapirnitalu

Mahekasvatatud maapirn

  • Avaleht
  • Meie lugu
  • Tooted
  • Maapirnist
    • Mis on maapirn?
    • 7 põhjust, miks maapirni süüa
    • Mis on inuliin?
    • Maapirni kasvatamine
    • Maapirnist rahvameditsiinis
    • Huvitavat
    • Maapirnist meedias
  • Maapirnitoidud
  • Kontakt

Maapirnicarpaccio

31. aug. 2016 by admin

Neljale sööjale

Valmistamisaeg 20 minutit

  • 400 g maapirni
  • poole greibi riivitud koor ja mahl
  • 2 sl oliiviõli
  • soola ja musta pipart
  • Mandli-petersellikaste:
  • 0,5 dl petersellilehti
  • 0,5 dl röstitud mandlilaaste
  • 2 küüslauguküünt

 

Lisa riivitud greibikoorele hakitud petersellilehed, mandlilaastud ja purustatud küüslauk. Maitsesta segu soola ja pipraga.

Koori maapirnid ja lõika diagonaalselt võimalikult õhukesteks viiludeks. Pane kaussi ja lisa greibimahl. Maitsesta soola ja pipraga ning nirista peale enamus oliiviõlist. Sega hästi läbi, nii et maapirniviilud oleksid korralikult kaetud.

Lisa ülejäänud oliiviõli mandlisegule.

Lao maapirniviilud taldrikule. Tõsta peale kaste ja serveeri kohe.

 

Posted in: Maapirnitoidud Tagged: Eelroad, Külmad toidud, Lihata toidud, Soolased toidud, Suupisted

Copyright © 2023 Maapirnitalu.

Lifestyle WordPress Theme by themehit.com